Pixel Jam 2012

EVENT. Pixel Jam er et unikt ideudviklingstræf over tre døgn for dig, der allerede har vist, hvad du kan indenfor film, spil, tv, musik, mobil eller web, og som har lyst til at udforske nye tværmediale muligheder. Arrangementet foregår den 14.-17. november. Ansøgningsfrist er den 8. oktober kl. 12.00.

Pixel Jam, der bliver arrangeret i samarbejde med New Danish Screen, finder i år sted på Nørgaards Højskole i Bjerringbro den 14.-17.november, og du har nu mulighed for at ansøge om at komme med.

Hvad

På Pixel Jam er målet at udvikle en række originale transmedia koncepter via et inspirerende og intensivt "hands-on"-forløb med kreative ideer. I løbet af workshoppen skabes der nye kontakter på tværs af film-, spil-, tv-, musik- og web branche, og arrangementet er med til at sikre, at de kreative kræfter møder kommercielle interessenter, som forhåbentlig kan medvirke til videreudvikling, finansiering og/eller distribution af Pixel Jam projekterne.

Fakta

Pixel Jam er et samarbejde mellem Shareplay, New Danish Screen, North Sea Screen Partners, Computerspilzonen og ROSA/SPOT - organisationer, som alle arbejder for, at Danmark får en stærkere transmedia profil samt for at film-, spil-, musik- og andre mediebrancher mødes for at opdyrke kreative samarbejder.

Nysgerrig? Se et video mashup fra sidste års Pixel Jam her.

For hvem

Pixel Jam er for dig, der allerede har vist, hvad du kan indenfor film, spil, tv, musik, mobil og/eller web, og som har lyst til at udforske nye tværmediale muligheder. Du skal således have ambitioner om at ville være en aktør, der skaber integrerede medieoplevelser på tværs, men det er ikke et krav, at du har arbejdet med transmedia før.

 

Program

De første to dage af workshoppen vil fokus være på intensiv ideudvikling i mindre grupper. Specialiserede tutorer vil give feedback, og der vil være spændende inspirationsoplæg undervejs. 

På workshoppens sidste dag præsenteres ideerne for et panel af transmedia interessenter med henblik på feedback og et evt. fremtidigt samarbejde. Herefter inviteres interessenter og deltagere til en fælles middag og fest fredag den 16.november, som runder Pixel Jam programmet af.

 

Hvor og hvornår

Vi skal være på Nørgaards Højskole i Bjerringbro, hvor vi starter ud onsdag den 14. november kl. 16.00 og slutter af lørdag den 17. november kl. 11.00.

Pris

Det koster 550 kr. pr. person at deltage i Pixel Jam (inkl. tre overnatninger på dobbeltværelse og fuld forplejning). Hvis du ønsker enkeltværelse, koster det dog 750 kr.

Interesseret i at deltage?

Du ansøger om at komme med på Pixel Jam ved at sende os en video af max. 1 min. varighed, hvori du verbalt pitcher dig selv, dine kompetencer og din motivation for at deltage.

På baggrund af de fremsendte videoer vil arrangørerne sætte et stærkt Pixel Jam hold med den rette fordeling af faglige kompetencer på tværs af medier.

Deadline

Du bedes sende et link til dit video pitch i en mail til Mette Marcussen på mm@shareplay.dk senest den 8.oktober kl. 12.00 og kan forvente svar på, om du er kommet med på Pixel Jam i uge 42.

Export to Outlook or iCal (.ics)


Pixel Jam er et samarbejde mellem Shareplay, New Danish Screen, North Sea Screen Partners, Computerspilzonen og ROSA/SPOT - organisationer, som alle arbejder for, at Danmark får en stærkere transmedia profil samt for at film-, spil-, musik- og andre mediebrancher mødes for at opdyrke kreative samarbejder.