Producer - få noget ud af din investering!


Et seminar på Filmværkstedet om forskellige distributionsmuligheder for fiktions- og dokumentarfilm mandag d. 12 marts 2007.

Hvor går man som producer hen med sin film, når den er færdig? Hvordan får den ud i verden, så den kan få et publikum? Og hvad skal man tænke på i forhold til distribution allerede i udviklingen af og under optagelserne af en film?

Filmværkstedet har inviteret en række professionelle folk til fra forskellige vinkler at fortælle om, hvordan markedet for kort- og dokumentarfilm ser ud, derfra hvor de ser det. Og som kan give dig gode råd, så du kan blive bedre rustet til at distribuere de film, du producerer - og til at producere film, som kan distribueres. Alt samme ud fra den forestilling, at en god film, som har været vist og set de rigtige steder, og som har opnået god omtale, gør det nemmere og sjovere for både producer og instruktør at producere den næste film.

Oplægsholdere:

Katrine Kiilgaard, marketing, Filmkontakt Nord.
Anne Marie Kürstein, Festival Manager, DFIs festivalsafdeling for kort- og dokumentarfilm.
Maja Helena Friis, programkonsulent indenfor dokumentarfilm, DR2.
Kim Christiansen, Head of Sales, TV2 WORLD.
Kim Magnusson, General Manager, Nordisk Film.

Seminaret afholdes mandag den 12. marts 2007 kl. 9.30 til 17.00 i mødelokalet på 4. sal, Gothersgade 55, 1123 København K.

Tilmeldingsskema samt praktiske oplysninger kan downloades fra www.filmworkshop.dk.

For yderligere oplysninger, kontakt:
Louise Haugstrup Jensen, louisehj@dfi.dk, 3374 3483