Projektleder søges til Øresund: Cross Media Business Program

Øresund: Cross Media Business Program løber over tre år fra efteråret 2012. Projektlederen skal starte projektet og lede det gennem projektperioden samt søge finansiering til en fortsættelse ud over perioden. Deadline for ansøgning: 15. august. Forventet start: 1. september.

Øresund Cross Media Business Program er et dansk-svensk tre-årigt projekt, støttet af EU via Interreg IVa, mellem CPH:DOX – Copenhagen International Documentary Film festival, New Danish Screen - Det Danske Filminstituts talentstøtteprogram, den svenske regionale film fond Film i Skåne, og BoostHbg, Skånes arena for talentudvikling og innovation inden for film & cross media og transmedia.

Formålene med projektet er at:

  • Støtte det interregionale filmsamarbejde omkring arbejdet med cross media/transmedia med særligt fokus på at talentudvikle de nye generationer af instruktører og producenter samt at skærpe den tidlige netværks- og vidensdeling via nye trænings- og videreuddannelses-platforme.
  • Styrke regionens internationale brand som et område med unikke kompetencer indenfor cross media og transmedia.
  • Tiltrække internationale produktioner og projekter til regionen.
  • Opbygge en platform der skaber kontakt mellem erhverv og kreative med fokus på nye forretningsmodeller.
  • Støtte en overordnet vækst igennem udvikling af cross media og transmedia.

Øresund: Cross Media Business Program løber over tre år fra efteråret 2012 og har et samlet budget på ca. kr. 10 mio. Projektlederen skal starte projektet og lede det gennem projektperioden samt søge finansiering til en fortsættelse ud over perioden. Forventet start 1. september.

Der søges en projektleder som er en dygtig organisator/administrator med erfaring i styring af større medieprojekter, gerne Interreg eller andre EU-projekter og med erfaring i cross media/transmedia samt forretningsmodeller og finansiering af disse og med interesse for computerspil- og/eller filmbranchen.

Projektlederen udgør, sammen med en deltidsansat projektassistent, projektets sekretariat, som vil have adresse hos hovedpartneren CPH:DOX i København. Sekretariatet skal også stå for dokumentation af projektets aktiviteter samt organisere partnernes halvårlige afregninger til Interreg.

Projektlederen vil i det daglige referere til festivalchef Tine Fischer, CPH:DOX, men vil i øvrigt lede projektet i dialog med styregruppen, bestående af alle partnerorganisationer.

Løn og øvrige arbejdsvilkår efter nærmere aftale.

For flere informationer kontakt Tine Fischer, tinef@cphdox.dk eller Joakim Strand, joakim@filmiskane.se.

Deadline for ansøgning er 15. august 2012 og samtaler forventes afholdt umiddelbart derefter.