Screen Leaders 2016

KURSUS. Mangler du strategiske værktøjer til at videreudvikle din kreative virksomhed? Screen Leaders tager nu imod ansøgninger til dette års udgave af kurset. Ansøgningsfristen er 22. april.

Screen Leaders er et ledelses- og forretningsudviklingskursus rettet mod ledere og ejere af kreative selskaber inden for film, TV, dokumentar, animation, digitale medier, salgsagenter, distributører, biografer, post-produktion, VFX, mv. 

Kurset lærer deltagerne at udvikle en ledelsesstrategi, en ledelseskultur og en forretningsplan for deres selskaber. Hensigten er at gøre deltagerne bedre rustet til at planlægge, tilpasse sig forandringer, stimulere nytænkning og træffe gennemtænkte strategiske beslutninger, som fremtidssikrer virksomheden. Dette kræver ledere, som kan se udover de daglige opgaver og tænke globalt. 

Det internationale og topprofessionelle team bag Screen Leaders underviser deltagerne i strategisk planlægning, samarbejde og effektiv kommunikation. Deltagere skal have mindst 5 års erfaring fra branchen og/eller arbejde for en virksomhed, som har været etableret i mindst fem år. 

Tid og sted

Kurset består af tre moduler fordelt ud over 2016 og afholdes i henholdsvis Dublin, Berlin og en anden europæisk by (TBC). 

Modul 1

23-26. juni 2016

Modul 2
25-26. august eller 8-9. september 2016 (valgfrit) 

Modul 3 
17-20. november 2016

Mellem modul 2 og 3 vil kursuslederen mødes med deltagerne individuelt og hjælpe med udviklingen af den enkelte virksomheds strategiplan og implementeringsprocessen. 

Læs mere om kurset, undervisere og tilmelding

Screen Leaders 2016 arrangeres af Screen Training Ireland med støtte fra Creative Europe MEDIA og the Irish Film Board.