Selskabsdannelse for filmfolk

FILMVÆRKSTEDET. Hvordan åbner man et selskab som filmproducer? Hvilke tanker skal man gøre sig, og hvad skal man være opmærksom på? Hvilke fordele og ulemper er der egentligt ved at have et selskab?  Filmværkstedet giver svar den 5. marts.

Selskabsdannelse er et seminar på Filmværkstedet, der henvender sig til alle, som overvejer at stifte deres egen virksomhed eller filmselskab. Seminaret er for producere, som er nysgerrige på, hvad der skal til, hvad man gør i praksis og hvilke udfordringer, der kan være ved selskabsdannelse.

Der vil være oplæg fra erhvervskonsulent Rene Larsen fra Erhvervsstyrelsen, som har fokus på selskabs- og virksomhedsdannelse i de kreative erhverv. Han vil fortælle, hvad man praktisk skal være opmærksom på, men også hvilke tanker, man skal gøre sig i forhold til fordele og ulemper ved at åbne et selskab. 

Derudover kommer stifterne af det nystartede filmselskab Friishaynes, filminstruktør Maja Friis og filmproducer Mille Haynes, som vil fortælle om, hvorfor de valgte at starte deres eget filmselskab, hvordan deres proces har været, og hvor de bevæger sig hen nu. 

Der er lagt halvanden time ind til spørgsmål fra deltagerne, så der er rigtig god mulighed for at få svar på konkrete spørgsmål.

Tid og sted

5. marts 2014 fra 15.00 – 17.30
Mødelokalet på 4. sal i Filmhuset, Gothersgade 55, 1123 København K.

Tilmelding

Tilmelding sker til distributionskoordinator Amalie W. K. Grevsen på fvtilmelding@dfi.dk senest den 20. februar 2014. Arrangementet er gratis, men der er begrænset antal pladser. Der vil være kaffe og te.