Seminar med Sigrid Dyekjær på Filmværkstedet

Kom og mød filmproducer Sigrid Dyekjær den 31. marts og hør, hvordan du kan arbejde professionelt med udvikling af pilot og salgsmateriale til din kommende dokumentarfilm.

Filmværkstedet holder eftermiddagsseminar med filmproducer Sigrid Dyekjær torsdag den 31. marts 2011 kl. 14.00-16.30.

Hør Sigrid Dyekjær fortælle om, hvordan en systematisk og ambitiøs udviklingsproces af pilot og salgsmateriale ikke blot kan tiltrække investorer, men også kan bruges som et redskab til at udvikle din dokumentarfilm rent kreativt.

Sigrid Dyekjær har produceret dokumentarfilm siden 2000, hvor hun startede som medejer og producer på Tju-Bang Film. Hun har produceret over 20 internationale og nationale dokumentarfilm, bl.a. "The Good Life" af Eva Mulvad, "The Monastery" af Pernille Rose Grønkjær og "Mechanical Love" af Phie Ambo. I dag er Sigrid medejer af Danish Documentary Production sammen med instruktørerne Phie Ambo, Eva Mulvad, Mikala Krogh og Pernille Rose Grønkjær og producerer deres film.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig seminaret med Sigrid Dyekjær ved at sende en mail til mathilderp@dfi.dk med dit navn og profession og skriv "Seminar med Sigrid Dyekjær" i emnefeltet. Da antallet af pladser er begrænset, vil reservation af plads ske efter "først til mølle"-princippet.

Sidste frist for tilmelding er torsdag den 24. marts.

Læs mere om seminaret og tilmelding på www.dfi.dk/dyekjærseminar