Seminarer for filmbranchen under CPH:DOX

Med en lang række seminarer og samtaler med internationale instruktører og filmpersonligheder kræser CPH:DOX igen i år for filmbranchen. Her er et overblik over nogle af de relevante arrangementer.

Tirsdag den 11. nov.
Dagen står i journalistikkens tegn. I samarbejde med DR bydes på snak og diskussion om grænselandet mellem journalistik og fiktion. Dokumentaren "Fra Thy til Thailand" vises og diskuteres efterfølgende af skabere og medvirkende. Læs mere.

Om eftermiddagen bydes der på film og samtale om Gonzo-journalistikkens udfordringer for dokumentarfilmgenren. Læs mere.

Onsdag den 12. nov.
Fyraftensarrangement med to unge fremsynede filmmagere, der skaber røre i andedammene fra Amsterdam til Sundance. Deltag i diskussionen om copyright i internettets tidsalder. Læs mere.

Torsdag den 13. nov.
Torsdag byder amerikanske Lance Weiler velkommen. Han er manden, der med sine nytænkende produktions- og distributionsformer, er udråbt som Hollywoods fornyer. Læs mere.

Dagen kan sluttes af med et møde med Jonathan Caouette, instruktøren bag den sensationelle "Tarnation" og gør-det-selv instruktør af den nye skole. Læs mere.

Fredag den 14. nov.
Vær med, når vi sætter fokus på nye filmprojekter, der vil ud over stepperne og søger nye veje på internettet og i kunstverden. Læs mere.

Senere på dagen kan du følge debatten om mulighederne for at distribuere dokumentarfilm på kunstcenen, eller få nye bud på musikdokumentarens poetik.

Program på www.cphdox.dk

Prisen er 70 kr. pr. billet. Reserver billetter, så du ikke går glip af arrangementerne.
Har du akkreditering, deltager du gratis. Billetbestilling er dog nødvendig.