Seminarer for filmfolket under CPH:DOX


Hvert år præsenterer CPH:DOX et seminarprogram, der griber nye tendenser i tiden og åbner op for vigtige faglige diskussioner. Programmet veksler mellem masterclasses med internationale kapaciteter, on stage dialoger mellem filmmagere, rundbords diskussioner mellem forskellige typer professionelle, særlige screeninger og work-in-progress præsentationer.
Med et internationalt fokus for øje og et højt fagligt niveau tilbyder seminarerne den hjemlige dokumentarfilmbranche en unik mulighed for at mødes, diskutere og networke med internationale kollegaer.
I dagene 9.-16. november sætter CPH:DOX fokus på
- forholdet mellem dokumentarisme og kunst- portrættet som (udskældt) genre- manuskriptforfatternes (mulige) rolle i dokumentarfilmen- det dynamiske grænseland mellem dokumentarisme og fiktion - klassiske og helt nye strategier for distribution og markedsføring af dokumentarfilm - både nationalt og internationalt.
Se det fulde program på www.cphdox.dk
Onsdag den 7. november åbner CPH:DOX's informationsdesk i Cinemateket. Her kan du få svar på dine spørgsmål og akkreditere dig til festivalen, hvis du ikke har nået det endnu.
En professional akkreditering til festivalen koster 650 kr. og omfatter fri adgang til alle festivalens filmvisninger, alle festivalens seminarer og til festivalens helt nye digitale filmmarked.For yderligere oplysninger:CPH:DOXwww.cphdox.dk