Sidste chance for tilmelding til SERIE JAM

Sidste frist for tilmelding til SERIE JAM 2012 er fredag den 24. februar.

Vil du sætte dit præg på, hvordan serier til tv og andre platforme skal se ud i de kommende år, og har du mod på at kaste dig ud i nye koncepttyper, så er SERIE JAM 2012 noget for dig!

SERIE JAM 2012 er et intensivt 'hands-on' forløb, hvor der vil blive genereret en overflod af serie-ideer. De bedste ideer bliver videreudviklet i grupper med professionel sparring og pitchet til sidst på workshoppen. Workshoppen vil blive suppleret af oplæg om, hvad der rører sig på den internationale seriescene, og hvad fremtidens serier kunne handle om.

Målet for SERIE JAM 2012 er både at udvikle en række originale seriekoncepter med potentiale for realisering på tv, web, mobil eller anden platform og at skabe nye kontakter mellem aktører i film-, tv og netbrancherne gennem konkrete udviklingsopgaver.

Hvornår og hvor

SERIE JAM afholdes onsdag den 14. marts – lørdag den 17. marts 2012 på Vallekilde Højskole.

Hvem kan tilmelde sig

For at deltage skal du arbejde professionelt inden for tv, film, web eller med en anden form for narrativ visuel fortælling. Din baggrund kan være som manuskriptforfatter, instruktør, producer, konceptudvikler eller lignende. Du behøver ikke at være fra tv-branchen, men skal være mere end almindeligt interesseret i at gøre dig gældende i serie-produktion.

Læs mere om tilmelding til SERIE JAM

SERIE JAM støttes af Det Danske Filminstitut, TV2 og Den Danske Filmskoles Efteruddannelse.