Slip fantasien fri – Børnefilmworkshop 2012

Fremtidens børnefilm bliver skabt på Krogerup Højskole dette forår. Vil du? Tør du?

Skal børn overhovedet have lov at gå i biografen? De snakker, de bliver bange, og de skal på toilettet mindst en gang i løbet af filmen. Trods de svære vilkår har vi i Danmark en stærk tradition for at lave vedkommende og originale børnefilm.  

Men konkurrencen er hård, og laurbærblade har det med at visne. I dagens biografmarked er publikum vildt begejstrede for "Alvin og de frække jordegern", hvor det eneste danske bidrag er speaken.

Med workshoppen SLIP FANTASIEN FRI ønsker vi at skabe et rum, hvor nye idéer til børnefortællinger kan vokse frit. I to dage vil du sammen med dygtige kolleger blive udfordret i børnefilmens genrer og univers. Du vil generere mange ideer, udvikle fortællinger sammen med andre og få udvidet dit netværk.

Hvor og hvornår

Workshoppen finder sted på Krogerup Højskole fra onsdag den 11. april kl. 09:00 til fredag den 13. april kl. 11:00 2012.

Hvem kan deltage

Du har erfaring med fiktion eller visuelle fortællinger. Du er f.eks. forfatter, instruktør eller producer. Du er professionel. Du har noget på hjerte. Du kan lide at lege og have det sjovt.

Tilmelding

Hvis du er interesseret i at deltage i SLIP FANTASIEN FRI, skal du sende dit CV og en beskrivelse af en erindring fra din barndom, der har gjort særligt indtryk på dig (max 1 side) til projektkoordinator Mathilde Rosendahl Philipsen på mathilderp@dfi.dk. Ansøgningsfristen er tirsdag den 27. marts 2012 kl. 16:00.

Da der er en begrænsning på 30 deltagere, vil ansøgere blive valgt ud fra baggrund, så der kommer en god fordeling af faggrupper og interesser.

Prisen for deltagelse er 500 kr. inkl. moms pr. person (inkl. 2 overnatninger på enkeltværelse med fuld forplejning).

SLIP FANTASIEN FRI er arrangeret af filmkonsulenterne Rasmus Horskjær og Dorte Høeg Brask.

Hvis du har spørgsmål om workshoppen, kan du kontakte projektkoordinator Mathilde Rosendahl Philipsen på mathilderp@dfi.dk.