SneakBar - 4 nye film fra Filmværkstedet


I juni byder SneakBar på 4 film, og i anledning af sommeren er der kærlighed på programmet. I tre forskellige fiktionsfilm dækkes både den ungdommelige, den eventyrlige og den flyvske af slagsen, mens dokumentarfilmen undersøger den mere rodfæstede kærlighed til hjemstavnen. Læs mere om filmene på www.dfi.dk/sneakbar.
Filmene vises fredag d. 1. juni i Cinemateket, Gothersgade 55, Bio Carl, klokken 19:15 og 21:15 samt fredag d. 15. juni kl. 19:15. Billetterne er gratis og kan reserveres på telefon 3374 3412.
VildvindInstruktør: Anna Eborn
To unge mennesker er knyttet til hinanden i en smuk verden, hvor distinktionen mellem drøm og virkelighed og deres relation til hinanden er lige så flygtige som vinden.
Øen i havetInstruktør: Helga C. Theilgaard
"Så længe de taler om dig, skal du ikke være ked af det, men den dag de ikke gider tale om dig mere, er det på tide, du vågner op". Sådan beskriver Gert Hansen betingelserne for at kunne bo i et lille og nært øsamfund som Christiansø.
Øen i havet er en billedfortælling om de nære værdier, om et symbiotisk forhold mellem menneske og natur og om en dyb og stærk kærlighed til en ø.
Filmen er en del at et større visuelt projekt, der kombinerer portrætfotografi, lydinstallation og film, som vises i Rundetårn fra d. 1. juni 2007.
D+RInstruktør: Camille Alsted
Er der nogensinde nogen, der har sagt til dig, de elsker dig?
Den lille fiskerindeInstruktør: Simon Starski
En tidlig søndag morgen begiver en ung pige sig af sted gennem en søvnig, desillusioneret by på vej mod en hemmelig og ganske særlig sø