Statistik for kort- & dokumentarfilm


På DFIs hjemmeside under menuen Tal & Statistik, har vi opdateret den statistiske rapportering. Det er nu muligt, at orientere sig med hensyn til Kort & Dokumentarfilms performance i diverse distributionsvinduer til og med 2006 (DFI's non-kommercielle distribution).

Vores Salgsstatistik vedrører udelukkende salg i kalenderåret 2006. Statistikken inkluderer alle film på VHS og DVD i DFI-kataloget.

Man kan i salgsstatistikken indhente specifikke salgstal på titelniveau indenfor 11 kundegrupper. Ligeledes er det muligt at se det samlede salg for hver enkelt titel i alle kundegrupper, samt muligt at se det totale salg for alle DFI-titler i 2006. Derudover er salget opdelt mellem VHS- og DVD salg.

Distributionsstatistikken omfatter film, som er indgået i DFI-distribution i perioden 1.1. 2001 - 31.12. 2006. Alle distributionsdata for den enkelte titel er ligeledes kun indenfor denne periode.

For overskuelighedens skyld giver distributionsstatistikken således et overblik over filmens samlede målbare "performance" fra 2001 og frem til udgangen af 2006 på følgende områder:

Salg af video og dvd
Udlån fra folkebiblioteker
TV-visning
Biografvisning
Festivaldeltagelse

Statistik for Kort & Dokumentarfilm finder du her: www.dfi.dk/talogstatistik/kort_dokumentarfilm.For yderligere spørgsmål til den statistiske rapportering kontakt venligst
Carsten Olsen Bibliotekskonsulent Det Danske Filminstitut 3374 3554, carsteno@dfi.dk Pia Claudine SørensenIndkøbs- & DistributionskoordinatorDet Danske Filminstitut3374 3512, piac@dfi.dk