Støtte til tværmedielle projekter

NY ORDNING. Med den tværmedielle udviklingsordning ønsker Det Danske Filminstitut at fremme udviklingen af tværmedielle fortællinger med høj kunstnerisk kvalitet og kulturel værdi.

Det Danske Filminstitut etablerer en støtteordning til udvikling af tværmedielle projekter. Støtten kan bevilges gennem Den tværmedielle udviklingsordning og kan ydes som støtte til ideudvikling og projektudvikling.

Formålet med støtten er at fremme udviklingen af danske tværmedielle fortællinger af høj kunstnerisk kvalitet og kulturel værdi, som anvender flere medier til at ekspandere fortællingen og publikums oplevelse. Ordningen kan yde støtte til udvikling af universer med tværmedielt potentiale, som udnytter muligheder i medier og platforme på fornyende måder.

Der er planlagt to årlige ansøgningsrunder, hvoraf den første har deadline den 1. september 2016 kl. 12.00.

Kom til informationsmøde

Hvis du vil høre mere om den nye støtteordning og/eller planlægger at ansøge til deadlinen den 1. september, inviterer Det Danske Filminstitut til informationsmøde den 22. august kl. 15.30-17.00.

Til mødet kan der stilles opklarende spørgsmål til, hvordan ansøgninger og bilag forventes udformet. Der vil ikke blive taget stilling til indholdet af konkrete ansøgninger, men vejledt generelt om ansøgningsprocedurer og forventninger til ansøgninger.

Se endvidere:
Overblik Den tværmedielle Udviklingsordning
Vilkår for støtte til Den tværmedielle udviklingsordning (pdf)
Kriterier for vurdering af projekter under den tværmedielle udviklingsordning (pdf)