Strategic Planning Workshop med Linda Beath

Strategic Planning Workshop med Linda Beath i Filmhuset den 25. - 27. marts 2015 - tilmeldingen er åben!

Det er en stor fornøjelse, at Creative Europe Danmark inviterer den anerkendte finansieringsekspert Linda Beath til København for at afholde et intensivt to dages workshopforløb “Strategic Planning” for professionelle virksomheder i film- og mediebranchen. Workshoppen er åben for virksomheder, der påtænker at søge Creative Europe i 2015/2016 - gerne Slate Funding.

Linda Beath arbejder med producenter på spillefilm, dokumentar og drama af højeste kvalitet i ambitionen om at identificere de bedste projekter, sammensætte en finansieringsplan med internationale koproduktionspartnere samt at tiltrække lokale distributører og salgsagenter. Hun har stor erfaring og succces med at afholde denne type workshops om strategiske
forretningsmodeller. Derudover er hun finansieringsekspert på de europæiske efteruddannelser EAVE og Maia Workshops.  


To dages strategisk planlægning
Der bliver udvalgt i alt fem virksomheder, der over to dage går i dybden med virksomhedens strategi og forretningsmodel frem mod 2020. Der veksles mellem forskellige undervisningsformer fra plenum til individuelle samtaler, hvor hver virksomhed vil arbejde i fortrolighed med individuel sparring fra Linda Beath. Efter det to-dages workshopforløb vil de fem virksomheder gå hjem med en skræddersyet, prioriteret og dokumenteret forretningsstrategi klar til at implementere i virksomheden med vækst som det endelige mål.


Praktisk information
Workshoppen foregår 25.-27. marts 2015, og er åben for et begrænset antal deltagere. Prisen er 1.500 kr. + moms per virksomhed, gerne med flere deltagere. Prisen inkluderer forplejning.

Ansøgningen sendes til maikenh@dfi.dk senest 1. marts 2015.
Ansøgningen skal indeholde:
- Motiveret ansøgning maks. én side (på engelsk)
- Beskrivelse af virksomheden maks. én side (på engelsk)

De udvalgte deltagere får besked senest fredag 6. marts, hvorefter tilmeldingen er bindende.

Har du spørgsmål til workshoppen, er du meget velkommen til at kontakte
Ene Katrine Rasmussen, ener@dfi.dk eller Maiken Høj, maikenh@dfi.dk
Lilla Creative Europe Media