Unik mulighed for nye filmproducere: ACE TRAINING DAYS NORDIC FOCUS 2017

Det internationalt anerkendte netværk af filmproducere, ACE Producers, der normalt arrangerer kurser for de erfarne spillere i filmbranchen, inviterer nu nye, uafhængige producere fra de nordiske lande til Nordic Focus Training Days.

Under overskriften The Essentials of International Sales and Distribution inviteres nye, uafhængige filmproducere fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island og Estland til et 2,5-dages kursus arrangeret af ACE Producers, der ellers normalt er forbeholdt mere erfarne filmproducere.

Konsulenter fra ACE-netværket med erfaring indenfor international finansiering, salg og distribution vil dele ud af deres viden og internationale ekspertise under kurset, der blandt andet vil bestå af plenum-sessioner, gruppemøder, case-studies og interaktive workshops.

Alt dette giver deltagerne mulighed for at udforske og få insiderviden om internationalt salg, distribution, marketing og festivalstrategier, samt for at mødes med ACE-netværket.

Som ”ny”, er det et krav at du er en uafhængig filmproducer på et relativt tidligt stadie i din karriere, og at du har produceret mindst to kortfilm.

Tid og sted
2.-4. december 2017, Espoo, Finland

Pris
Det koster 300 EUR at deltage på kurset. Prisen inkluderer ikke rejse og ophold.

Tilmelding
For at tilmelde sig en af de kun ca. 20 pladser, sendes følgende dokumenter (på engelsk og i PDF format) til Al Williams senest d. 18. oktober:

  • Biografi/filmografi (inkl. kontaktinfo) og/eller firmaprofil
  • Motiveret ansøgning


Kontakt

Al henvendelse og spørgsmål vedr. kursusprogrammet og ansøgningsprocedure skal rettes til Al Williams fra ACE Producers.

Læs mere her.