Veje til nye filminvesteringer i Øresundsregionen

Copenhagen Entertainment indbyder sammen med Øresundskomiteen, CPH PIX og Øresund Film Commission til konferencen, LOCATION ØRESUND, den 27. april i Filmhuset.

"Hvad skal der til for at fremme international filmproduktion i Øresundsregionen?"

Copenhagen Entertainment vil sammen med Øresundskomiteen, CPH PIX og Øresund Film Commission forsøge at finde svarene på LOCATION ØRESUND-konferencen den 27. april.

Pierce Brosnan vil via Skype fortælle om erfaringerne med at filme i Hvidovre med Susanne Bier på "Den Skaldede Frisør".

Få ny indsigt i Stockholms lukrative møde med Hollywood, da David Fincher filmede "The Girl with the Dragon Tattoo".

Hør den Oscarvindende filmfotograf Anthony Dod Mantle fortælle om Øresundsregionens kunstneriske styrker set med Hollywoods briller.

Og sidst men ikke mindst hør Københavns bud på en proaktiv strategi som skal tiltrække internationale filmprojekter til hele Øresundsregionen.

Programmet byder på ny viden og vil i forlængelse heraf rumme en række korte "brain dumps" hvor deltagerne skal reflektere over læringspunkter og komme med bud på nye visioner for området.

Konferencen henvender sig bredt til professionelle filminteresserede: Politikere og embedsmænd, myndigheder, location-ejere- og administration, academia på film- og medie området, film- og TV branchens repræsentanter og støtteordninger, turistorganisationer og tilgrænsende kreative erhverv herunder design, mode, arkitektur, musik, computerspil, forlag, finansielle serviceydelser, andre erhvervsinteresser, journalister m.v.

Send en mail til ubj@copcap.com, hvis du er interesserede i at deltage på konferencen til dagen. Skriv en kort begrundelse på, hvad din interesse bygger på.

LOCATION ØRESUND er en videreførelse af det traditionsrige arrangement Location CPH, som Copenhagen Entertainment har stået for sammen med CPH PIX og Københavns Kommune i de seneste tre år.

I anledningen af vedtagelsen af Øresundskomiteens EVENTSTRATEGI, som sker samme dag på Københavns Rådhus, har parterne slået sig sammen om at rette fokus på film som eventkultur.