Søg DAPPs nye kommunikationsfond inden 5. april

Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram (DAPP) har netop lanceret en ny kommunikationsfond finansieret af Udenrigsministeriet. Fonden giver organisationer, virksomheder og privatpersoner mulighed for at lave innovative kommunikationsaktiviteter fokuseret på DAPPs projekter for at skabe bedre liv for unge i Jordan, Marokko, Egypten og Tunesien. Dette års tema er: Generation Z – Os midt imellem.

Kalder alle kommunikationsfolk, journalister, kunstnere, dokumentarister og andre med interesse for Mellemøsten!

Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram lancerer en ny kommunikationsfond. Den giver dig, der kan kommunikere innovativt og effektivt, muligheden for at søge støtte til at føre dit projekt ud i livet.

Dette års tema er: Generation Z – Os midt imellem. Din aktivitet skal fokusere på DAPPs mål om at skabe bedre liv for unge i Jordan, Marokko, Egypten og Tunesien.

Så hvis du har noget på hjerte og er god til at lave podcasts, artikler, tegneserier, festivaler eller en helt anden kommunikationsform, vi ikke har set før, er fonden måske for dig.

I forbindelse med lanceringen afholdes to infomøder, hvor potentielle ansøgere kan høre mere om fonden, stille spørgsmål, og få vejledning i ansøgningsprocessen. De finder sted i hhv. Århus d. 15. marts kl. 16.00 hos Mellemfolkeligt Samvirke på Mejlgade 53 og i Købehavn d. 16. marts kl. 16.00 i Ungdommens Demokratihus på Slagtehusgade 10

Ansøgningsfrist: 5. April 2023 kl. 12.00

Læs mere på www.dapp.dk