Hvem bruger hvilke tjenester?

Gå på opdagelse i publikumsprofilerne på alle de største streamingtjenester. Værktøjet er interaktivt, og du kan søge på enten én tjeneste eller sammenligne profilen på flere tjenester. Se vejledning nederst på siden.

Før du går i gang

Værktøjet er interaktivt, og du skal derfor være opmærksom på, at graferne kan ændre sig, når du klikker på dem. Ved mouseover angives andele på geografi. 

Vi måler udbredelse på de 40 mest udbredte streamingtjenester i Danmark. Det er dog kun tjenester med mindst 5 % i udbredelse, der er inkluderet i værktøjet, da stikprøven ellers er forbundet med stor statistisk usikkerhed.

Ved brug af data og indsigter skal Filminstituttet krediteres.

Data er opdateret i maj 2022.

Metode

Data i værktøjet ’Hvem bruger?’ udspringer af Filminstituttets nyeste undersøgelse om danskernes brug af film og serier på streamingtjenester og øvrige platforme.

Den nyeste kvantitative dataindsamling er udført i marts 2022 og er baseret på 2.500 interview indsamlet i et repræsentativt udsnit af befolkningen i alderen 15år+, samt interviews med 1.200 børn i alderen 7-14 år. Data indsamles online via et repræsentativt danmarkspanel i samarbejde med analysebureauet YouGov.

Kontakt

Kontakt

Martin Kofoed Hansen
Analysekonsulent
Tlf. +45 2630 4008
martinkh@dfi.dk