Weekenden i biografen uge 36

TOP-10. Filmen om ’Bamse’ solgte mere end 50.000 billetter i weekenden og blev for anden weekend i træk den mest sete biograffilm.

Filmen om Flemming ’Bamse’ Jørgensen er populær blandt publikum, og med mere end 50.000 billetter blev den set af flere i sin anden weekend end i premiereweekenden. Samlet har mere end 146.000 publikummere nu set filmen om den folkekære sanger.  

Weekendens nummer to er ’Alle for fire’, der efter fire uger i biograferne fortsat ligger stabilt i markedet og nu er ved at runde 180.000 solgte billetter.

Kontakt

Martin Kofoed Hansen
Analysekonsulent
Tlf. +45 2630 4008
martinkh@dfi.dk

På trods af fem nye premierefilm i weekenden rykkede det ikke ved fordelingen mellem de ti mest sete film, der alle ligger på præcis samme placering som sidst.

Det gælder altså også for sommerens store hit, ’Top Gun: Maverick’, som fortsat er nummer fem på toplisten, selv om filmen er tilgængelig via digitalt køb hjemme i stuerne. Med mere end 5.300 billetter i weekenden er den kun faldet 9 % i forhold til sidste weekend. Der er tydeligvis fortsat publikum, som gerne vil opleve filmen på det store lærred trods det imponerende billetsalg på 757.000.

Om weekenden i biografen

Hver uge nærstuderer Filminstituttets analysekonsulent Martin Kofoed Hansen weekendens billetsalg i biograferne med fokus på de danske film.

En uge i biograftal-terminologi løber fra torsdag til den efterfølgende onsdag. Weekendens tal indeholder derfor billetsalg fra torsdag til søndag.