Vil du i Nordisk Panoramas bestyrelse?

Nordisk Panorama søger nyt dansk medlem til bestyrelsen, der udgøres af én branchevalgt repræsentant fra hvert Nordisk medlemsland: Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.

Bestyrelses arbejdet er friviligt og honoreres med et symbolsk honorar samt deltagelse og akkreditering på festivalen. Bestyrelsen har minimum 4 årlige møder, der afholdes i København.

Om dig

Du har stor erfaring med dokumentar branchen og er sandsynligvis allerede bruger af festivalen. Du behøver ikke allerede at have erfaring med bestyrelses arbejde, men må meget gerne have anden organisatorisk erfaring. Det vigtigste er at du har forståelse for og meninger om hvor dokumentar branchen bevæger sig hen eller burde bevæge sig hen. 

Om Nordisk Panorama

Nordisk Panorama Film Festival består af såvel en publikums-del som en branche-del.

Publikums festivalen er det årlige flagskib for nordiske dokumentar- og kortfilm. Siden 1990 har festivalen vist de bedste nordiske kortfilm og dokumentarfilm i vores konkurrencer og specialprogrammer, og belønnet de allerbedste nordiske dokumentarer og kortfilm med priser.

Branche delen hedder Nordisk Panorama Forum og er det årlige mødested og finansierings-begivenhed for nordiske dokumentar professionelle, der ønsker at komme i kontakt med en række nordiske og internationale beslutningstagere fra tv, filminstitutter og regionale filmfonde.

Interesserede skal sende en motiveret ansøgning og et cv til Bestyrelsen gennem jesper@houseofreal.dk inden den8 december.