Musikfilm Festival '18

The Last Waltz - Musikfilm Festival 2018
Musikfilm Festival '18 byder i dagene 14.-23. september 2018 på en verden af fascinerende billeder og forførende lyd på det store lærred. 10 dage med mere end 25 spritnye film, klassikere, nicheproduktioner og perler fra arkivernes skatkister.

Musikfilm Festival ’18 foregår i dagene 14.-23. september og byder vanen tro på en bred vifte af rock, pop, folk, soul, hip hop, punk, metal , jazz, country og klassisk musik på Cinematekets lærreder.
 
Som altid er festivalen spækket med spritnye film, herunder en stribe danmarkspremierer. Men programmet byder også på klassikere og perler fra arkiverne – blandt andet Martin Scorseses The Last Waltz, The Bands legendariske farvelkoncert med gæsteoptræden af Neil Young, Dr. John, Joni Mitchell, Muddy Waters, Van Morrison og mange flere. Filmen har 40-års jubilæum og præsenteres i en smuk ny kopi.

Den er bare en af mere end 25 film flankeret af en stribe særarrangementer, besøg og fester – samt det årligt tilbagevendende plademarked, der byder på sprød vinyl for alle musikentusiaster lørdag den 22. september.

Program, åbning, billetter, rabat

Musikfilm Festival ’18 åbner den 14. september med fredagsbar og en håndplukket liveoptagelse, som vises gratis på fire lærreder på én gang!

Festivalens fulde program offentliggøres i juni. Som altid vil der i en begrænset periode være mulighed for at købe Early Bird-billetter til reduceret pris.

Følg løbende med på facebook/Musikfilm-Festivalen og på cinemateket.dk.

Tid: 14.-23. september
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K
Billetbestilling: Tlf. 3374 3412 og cinemateket.dk