Musikfilm Festivalen 2018

Musikfilm Festivalen 2018 byder 14.-23. september på en bred vifte af rock, pop, folk, soul, punk, metal, jazz, country, verdensmusik og klassiske toner i Cinemateket.

Der er som altid noget for en hver smag på programmet, når Musikfilm Festivalen i dagene 14.-23. september 2018 åbner dørene til en verden af fascinerende billeder og forførende lyd på Cinematekets lærreder. 10 dage med mere end 25 spritnye film, klassikere, nicheproduktioner og perler fra arkivernes skatkister.

Oplev blandt andet Martin Scorseses 'The Last Waltz', The Bands legendariske farvelkoncert med gæsteoptræden af Neil Young, Dr. John, Joni Mitchell, Muddy Waters, Van Morrison og mange flere. Filmen har 40-års jubilæum og præsenteres i en smuk ny kopi.

Kom også til en stribe særarrangementer, besøg og fester – samt det årligt tilbagevendende plademarked, der byder på sprød vinyl for alle musikentusiaster lørdag den 22. september.

Program, åbning, billetter

Musikfilm Festivalen 2018 åbner den 14. september med fredagsbar og Nick Cave live i Royal Arena, som vises gratis på fire lærreder på én gang!

Festivalens fulde program kan ses via dette link - eller herunder.

Følg løbende med på facebook/Musikfilm-Festivalen og på cinemateket.dk.

Tid: 14.-23. september
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, København K
Billetbestilling: Tlf. 3374 3412 og cinemateket.dk