Boys don't cry

Kimberly Peirce, United States, 1999

118 min.Feature

Basic information Credits Festivals & awards Materials
Original title Boys don't cry
Danish title Boys don't cry
Director Kimberly Peirce
Screenplay Kimberly Peirce, Andy Bienen
Producer Jeffrey Sharp, John Hart, Christine Vachon, David Brown Production
Director of Photography Jim Denault
Editor Lee Percy, Tracy S. Granger
Production designer Michael Shaw
Appearances Hilary Swank, Chloë Sevigny, Peter Sarsgaard
Production country United States
Production company Killer Films
Domestic distribution Constantin Film
Technical info 35 mm, Widescreen, color, Dolby, SRD
Danish theatrical release 19.05.2000
Cinemas Odense, Århus, Grand
Find more Variety, 6. sep. 1999, s. 61
Danish rating Allowed for children over the age of 15


Production company Killer Films
Domestic distribution Constantin Film


Direction Kimberly Peirce


Script Kimberly Peirce
Script Andy Bienen


Producer Jeffrey Sharp
Producer John Hart
Producer Christine Vachon
Producer David Brown Production


Cinematography Jim Denault


Editing Lee Percy
Editing Tracy S. Granger

Production design

Production design Michael Shaw


Brandon Teena/Teena Brandon Hilary Swank
Lana Chloë Sevigny
John Peter Sarsgaard

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Reviews and articles

On the library you can find these articles and revies and other material about the film.
Type Source Author Date
Program - stumfilm & mikro