50 visningsprogrammer for små børn på Filmstribens 'Spillelister'

DFI's filmprogrammer med småbørnsfilm rummer en velvalgt blanding af animation, kort fiktion og dokumentarer, så børnene møder forskellige genrer. Billedet er fra "Josefines bondegård - Hundehvalpen".
LAV ET ARRANGEMENT. DFI tilbyder nu i alt 50 programmer med småbørnsfilm, som ved hjælp af funktionen 'Spillelister' kan afspilles på Filmstriben uden afbrydelser mellem filmene. Programmernes varighed og indhold er sammensat, så de egner sig til børn fra enten 3-års alderen, eller fra 5 år og opefter.

Funktionen ’Spillelister’ på Filmstriben ’Se film på biblioteket’ gør det lidt nemmere, at være arrangør og vært ved bibliotekets filmvisninger for mindre børn. Spillelisterne gør det muligt at afspille flere film efter hinanden uden afbrydelser, så man slipper for at bede børnene vente på at den næste film i programmet fremfindes.

Nu gør spillelisterne det muligt af præsentere filmene som en samlet forestilling. Til de mindste børn kan man vælge at gøre brug af DFI's 50 forskellige forslag til programmer, eller oprette sine egne spillelister.

'Spillelister' med DFI's forslag til filmprogrammer til små børn:

  • 25 spillelister med titlen ’DFI filmprogram fra 3 år’. Hvert program varer ca. 30-45 min.
  • 25 spillelister med titlen ’DFI filmprogram fra 5 år’. Hvert program varer ca. 40-55 min.

Find DFI's programmer på spillelister.dbc.dk.

Man kan også vælge selv at sammensætte sine egne spillelister med de film på Filmstriben, som man synes passer godt sammen. Det kan også gøres ved at redigere en liste med udgangspunkt i DFI's eller andres programmer, og så oprette sin egen redigerede version med de film man ønsker at tilføje eller slette. Ønsker du at dele en spilleliste, du selv har udarbejdet, med andre biblioteker, skal du blot markere den med ”Del liste”.

Læs mere:

Kontakt DFI

Carsten Olsen
Redaktør og bibliotekskonsulent
Tlf. +45 2537 1388
carsteno@dfi.dk