Møllehave-film med oplægsholder

Johannes Møllehave er i storform i portrætfilmen "Møllehave: Hellere forrykt end forgæves".
LAV ET ARRANGEMENT. Vis den nye portrætfilm om Johannes Møllehave præsenteret af filmens instruktør Peter Klitgaard, og hent pressemateriale og inspiration til arrangementet.

”Møllehave: Hellere forrykt end forgæves” er en livsbekræftende film, hvori Johannes Møllehave er i særdeles god form. Han italesætter små og store spørgsmål i livet, og det sker med vid, bid og masser af smittende godt humør. Den 81-årige digter, præst og livskunstner. Møllehave fortæller dog ikke kun om sig selv, men øser også generøst af læsninger af og oplevelser med en perlerække af danske kulturpersonligheder og forfattere, som står hans hjerte særligt nær: Fra H.C. Andersen over Søren Kierkegaard til Storm P., Halfdan Rasmussen og Benny Andersen.

Lav et arrangement med oplæg:

Filmens instruktør Peter Klitgaard vil meget gerne samarbejde med bibliotekerne om at planlægge arrangementer, der tager udgangspunkt i filmens tilblivelse og samspillet med Møllehave. Klitgaard er en vidende og levende oplægsholder, som kan trække på rigtig mange erfaringer som filmskaber: fotograf, instruktør, producent m.v.

Pris, tid og sted for oplæg af Peter Klitgaard og visning af ”Møllehave: Hellere forrykt end forgæves”, samt levering af en visningskopi af filmen, aftales med Peter Klitgaard. 

Kontakt Peter Klitgaard:
Mail: peterxklitgaard@gmail.com.

Filmen er ikke  tilgængelig på Filmstriben 'På biblioteket'.

Det er selvfølgelig oplagt, at benytte lejligheden til at gøre biblioteksbrugerne opmærksomme på litteratur af og om Johannes Møllehave, samt værker af nogle af de forfattere, som Møllehave er ekspert i at formidle. 

Facts om filmen:
Instruktion: Peter Klitgaard.
Varighed: 80 min.

Anmeldelser:

 

Download pressetekst

Download pressebillede

Download plakat

Filmens plakat

Kontakt

Carsten Olsen
Redaktør og bibliotekskonsulent
Tlf. +45 2537 1388
carsteno@dfi.dk