Moussa Diallo – turné med film og musik

Filminstruktør Helle Toft Jensen færdiggjorde i 2015 sin film ”Moussa Diallo – Manden og musikken”. Nu tilbydes biblioteker og kulturhuse at booke arrangementer med visning af filmen, samtale med instruktøren og Diallo, eventuelt suppleret med liveoptræden af Moussa Diallo med venner.

Filmen ”Moussa Diallo – Manden og musikken” er et interessant og rørende portræt af en stor musiker og et altid søgende menneske. Filmen tager os med på en musikalsk rejse gennem mere end 40 års dansk funk og rockhistorie, med historiske optagelser og nye interviews med Diallos musikerkolleger fra bl.a. Sneakers og Marquis de Sade, Palle Mikkelborg og mange flere.

Filmen fortæller også Diallos personlige historie, fra opvæksten i Mali og hans store, smertefulde teenageopgør med sin far, til livet som feteret stjerne der søger ro i sjælen. Mange unge vil let kunne relatere sig til disse temaer, også uden at have speciel interesse for musikken.

Turnéplaner
Filmens instruktør Helle Toft Jensen tilbyder landets folkebiblioteker og kulturhuse at lave et publikumsarrangement som indbefatter visning af filmen, dialog med instruktøren og Moussa Diallo, gerne kombineret med musikalsk optræden af Diallo med kolleger.

Kontakt
Læs mere om tilbuddet i pdf’en ”Moussa Diallo turné”, og kontakt Helle Toft Jensen for at aftale nærmere om tid, sted, pris mv.: Mail: helle@spormedia.dk / Tel : 61 32 09 40.

Se også filmens og turneens Facebookside.