enda

Helle Toft Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Moussa Diallo - manden og musikken 2015 Instruktion, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Sidste kapitel - om aldringens vilkår 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Drømmenes hotel 2005 Instruktion, Foto, Lyd DK/Dokumentarfilm
On-line med forfædrene 2001 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Hva?! 1999 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Om lidt er det slut 1997 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Isabel - på vej 1994 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Isabel c/o Danmark 1988 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Revolutionens børn 1981 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Amsterdam, IDFA 2005-11-24 Drømmenes hotel
Odense Internationale Film Festival 2001-08-13 On-line med forfædrene
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.