Hjælp! Min film er udvalgt til en A-Festival

INVITATION. Kom og få gode råd til lancering på festivaler, når DFI International inviterer til gå-hjem-seminar torsdag den 7. juni fra kl. 14.00-16.00.

Tid og sted

Tid: torsdag den 7. juni 2018 kl. 14:00-16:00

Sted: Det Danske Filminstitut, Mødelokalet Himmelskibet på 4. sal, Gothersgade 55, 1123 København K.

Kontakt: Malene Vincent, International festivalkoordinator, Tlf. +4533743598, maleneiv@dfi.dk

På dagen vil vi præsentere vores nye pixibog: ’How to Festival’. Her kan du få tips til, hvad man skal have styr på, før man deltager i en Launch-Festival, samt hvilke ”do’s” and ”don’ts”, man skal have in mente. 

Vi har inviteret Lina Flint, producer på spillefilmen ’Den skyldige’ (Nordisk Film Spring), der blev lanceret på Sundance Film Festival i år, samt Monica Hellström, som er producer på den prisbelønnede dokumentarfilm ’The Distant Barking of Dogs’ (Final Cut for Real), der blev lanceret på IDFA og siden har turneret rundt på mange af verdens store dokumentarfestivaler.
 
Vi får også besøg af Julie Walenciak, producer på hybridfilmen ’The Return’ (Walenciak Film), som har været rundt på flere af de store festivaler, bl.a. Rotterdam, Göteborg og Hot Docs. 

De tre gæster vil fortælle om deres erfaringer med at lancere deres film på de store festivaler.

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men grundet et begrænset antal pladser er tilmelding nødvendig og sker efter først-til-mølle-princippet. Tilmeldingen er bindende og foregår via nedenstående link.

Deadline for tilmelding: mandag den 4. juni 2018 kl. 12

Læs mere om filmene: