Børnemedie-konference

KONFERENCE. Mediekonference stiller skarpt på børn som målgruppe, medskabere og inspirationskilde

DR og BUSTER Filmfestival afholder 7. oktober 2021 en stor nordisk børnemediekonference med støtte fra Nordvisionsfonden og Creative Europe MEDIA i Koncerthusets Studie 2. Programmet er sammensat ud fra en ambition om at styrke den nordiske børnemediebranches tværfaglige viden og dermed inspirere til endnu mere kvalitetsindhold i børnehøjde. Udover oplæg fra førende forskere indenfor psykologisk udvikling, livsverdener, medietendenser og spilvaner, har oplæggene fokus på professionelle og talentfulde aktørers praktiske erfaringer med de unge målgrupper.

Konferencen får bl.a. besøg af Lead Play designer Petter Karlsson fra det svenske spilfirma Toca Boca og Knut Næsheim, instruktøren bag NRKs “Minibarna”-serie. Maiken Ingvordsen, aka. Popsi fra den danske YouTube duo, “Popsi og Krelle”, vil fortælle om, hvordan man konstant skal genopfinde sig selv for at være relevant for sine 1.000.000 subscribere på Youtube. BBCs redaktør Ros Attille vil fortælle om BBC’s pre-school strategier og fra Nordisk film kommer Dan Pappe Schönemann og fortæller om familiernes position i den store “Streaming War”. 

Det endelige program er tilgængeligt online her.

Det er muligt at tilmelde sig til konferencen via akkrediteringsformularen her.

Deadline for akkreditering er den 20. september 2021, kl.12:00 og prisen for at deltage er 300 kr., hvilket inkluderer mad og drikke på dagen samt en afsluttende drink. I tillæg kan man tilmelde sig netværksmiddag om aftenen til 500 kr. 

Konferencen har et begrænset antal pladser. Senest den 21. september vil man få svar på, om man har fået en plads, som derefter skal bekræftes ved betaling af deltagergebyret. 

For yderligere information om konferencen, kontakt venligst info@buster.dk

BUSTER er støttet af Det Danske Filminstitut.

Information

Hvornår: 7. oktober 2021

Hvor: DR Byens Studie 2, København Pris: 300 kroner
+ 500 for netværksmiddag

Deadline for akkreditering: 20. september

Værter: BUSTER Filmfestival og DR