Børnemedie-konference

KONFERENCE. Mediekonference stiller skarpt på børn som målgruppe, medskabere og inspirationskilde

Tilmeld dig til årets vigtigste børnemediekonference. Den 7. oktober 2021 afholder BUSTER Filmfestival og DR en stor nordisk børnemediekonference med støtte fra Nordvisionsfonden og Creative Europe MEDIA. Konferencen finder sted i DR Byens studie 2 og sætter fokus på de vigtigste, men også sværeste mediebrugere på markedet – børn og teeangere. Her dykker vi ned i de nyeste, innovative mediestrategier og ser nærmere på, hvordan vi kan tænke ny viden om de unge målgrupper aktivt ind i det indhold, der produceres til dem.

Hvordan kan børns leg og udviklingstrin inspirere til nye medier? Hvilke tendenser og bevægelser ser vi i børnenes medieforbrug i dag? Og hvad sker der i de projekter, hvor målgruppen bliver inviteret ind som medproducenter?   

Til at svare på det og meget andet, har vi inviteret en række førende forskere, eksperter og branchefolk fra både ind- og udland, og vi glæder os til at byde velkommen til gæstetalere fra bl.a. NRK og LEGO. Det bliver et tværfagligt program, der bygger på såvel faglig viden som praktiske erfaringer med de unge målgrupper, kombineret med inspirerende eksempler fra børne medieområdet inden for både gaming, tv-serier og film.

Konferencens ambition er at styrke den nordiske børnemediebranches viden og innovation på området og inspirere til endnu mere kvalitetsindhold i børnehøjde. Du kan følge programmets offentliggørelse løbende på www.buster.dk, og det endelige program bliver tilgængeligt den 1. september 2021.

Deadline for akkreditering er den 13. september 2021, og prisen for at deltage er 300 kr., hvilket inkluderer mad og drikke på dagen samt en afsluttende drink.

I tillæg kan man tilmelde sig netværks-middag om aftenen til 500 kr.

Konferencen har et begrænset antal pladser. Senest den 17. september vil man få svar, om man har fået en plads, som derefter skal bekræftes ved betaling af deltagergebyret.

Information

Hvornår: 7. oktober 2021

Hvor: DR Byens Studie 2, København Pris: 300 kroner
+ 500 for netværksmiddag

Deadline for akkreditering: 13. september

Svar på akkrediteringsansøgning: 17. september

Værter: BUSTER Filmfestival og DR