Dialogmøde om samarbejde med Vækstfonden

Branchemøde. Kom til dialogmøde og hør om muligheder for finansiering af filmprojekter gennem Vækstfonden og få indsigt i en igangværende finansieringscase fra Copenhagen Bombay ved Sarita Christensen.

Vækstfonden har siden 1992 finansieret innovative virksomheder direkte og indirekte med egenkapital og lånekapital. De seneste 10 år har Vækstfonden fået mandat fra Folketinget til at finansiere et stadigt voksende antal virksomheder. De seneste par år har mandatet også dækket de kreative erhverv. Vækstfonden har derfor søgt indsigt i og samarbejde med disse erhverv – også filmbranchen, hvilket har betydet finansiering af film også. Vækstfonden vil dog gerne have endnu større indsigt i, hvor der er muligheder for at finansiere, hvor andre tøver. 

På dialogmødet vil Vækstfonden fortælle om deres muligheder for og deres foreløbige resultater med filmbranchen, og med jer vil de drøfte, hvordan I kan komme endnu tættere på hinanden. Kort sagt: Vækstfonden glæder sig til at mødes med jer!

Se med online

Hvis du ikke har mulighed for at komme til arrangementet, bliver det også live-streamet på Filminstituttets YouTube-kanal, hvor det også vil være tilgængeligt efterfølgende:

Praktik

Oplægsholdere Anders Christian Andersen, Erhvervskundedirektør Vækstfonden, Trine Dahl Hede, Porteføljekundechef Vækstfonden, Sarita Christensen, CEO Copenhagen Bombay.

Vært Filminstituttet ved Claus Ladegaard, Adm. direktør.

Sted Filminstituttet, Asta Biograf.

Tid 27. september kl. 15.30-16.30.

Tilmelding Ikke nødvendig

Spørgsmål rettes til Helene Hansen på heleneh@dfi.dk