Workshop for lineproducere og produktionsledere

WORKSHOP. Vision Denmark har sammen med BFTP igangsat et række kursusgange målrettet lineproducere og produktionsledere, så de får redskaber til at igangsætte og styre en mere klimavenlig produktionsform.

På workshoppen ”Sådan producerer du mere klimavenligt” får du både inspiration, konkrete redskaber og indføring i Green Film-principperne. Underviserne er bæredygtighedspecialist Anne Ahn Lund, som er medstifter af Nordic Eco Media Alliance (NEMA), og som arbejder som green manager i filmbranchen. Hun udbyder workshoppen i samarbejde med klimakonsulent fra Produced By: Ege Heckmann. På baggrund af deres erfaringer fra den danske branche og deres store netværk i Europa kender de til de praktiske udfordringer og har indgående viden om, hvordan man løser problemerne. Hver workshop får desuden besøg af en gæsteunderviser, der kommer med ekspertviden og inspiration udefra.

Der kan være op til 20 deltagere på hver workshop, og målgruppen er produktionsledere, produktionschefer og lineproducere i film- og tv-branchen. Workshoppen er gratis og tilmelding er efter først til mølle.

Workshoppens indhold: 

  • Det store klimaoverblik. Hvad er klimaforandringer, og hvordan påvirker det os.
  • Hvordan ser bæredygtig filmproduktion ud og hvilken forskel kan I gøre? Green manager-rollen og ledelse i en grøn omstillingsproces
  • Indføring i de 7 fokusområder – se bftp.dk 
  • Planlægning af bæredygtige tiltag.
  • Kommunikation, netværk og materiale-kit

Oplysninger

Dato: 23. marts 2023, 09:00-15:30

Adresse: Producentforeningen, Bernhard Bangs allé 25, 2500 Frederiksberg C


Har du spørgsmål til kurserne kontakt 

Caroline Gjerulff 
cg@visiondenmark.dk

​(Workshoppen er arrangeret og finansieret af BFTP - Bæredygtig Film og TV Produktion)​​​​​