Seminar om mangfoldighed og repræsentation

BRANCHESEMINAR. Tirsdag den 20. juni afholder Det Danske Filminstitut et brancheseminar om mangfoldighed og repræsentation i dansk film.

Seminaret afholdes den 20. juni fra kl. 9.00 til 12.00 i Cinemateket. Det bliver det første i en række af arrangementer, hvor vi vil undersøge og diskutere, hvordan vi kan øge mangfoldigheden og repræsentationen i dansk film – både på lærredet, på settet og blandt publikum.

Ledende eksperter fra både ind- og udland vil afdække de største udfordringer i forhold til at skabe en filmkultur i Danmark, der bedre afspejler samfundet med hensyn til køn, etnicitet, alder, seksualitet, kønsidentitet, social baggrund, geografi og funktionsevne. Der vil være oplæg fra forskerne Tess Sophie Skadegård Thorsen og Sabrina Vitting-Seerup samt BFI's Head of Inclusion, Melanie Hoyes. Seminaret afsluttes med en panelsamtale med repræsentanter fra filmbranchens organisationer.

Tilmelding til seminar om mangfoldighed og repræsentation

Kontakt

Anders Budtz-Jørgensen
Kommunikationsmedarbejder
Tlf. +45 3374 3528
andersbj@dfi.dk

Seminaret bliver afholdt i samarbejde med Danske Dramatikere, Danske Filminstruktører, FAF, Producentforeningen og Skuespilforbundet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en åben og konstruktiv dialog om mangfoldighed og repræsentation i dansk film.