Barbara Topsøe-Rothenborg instruerer komedie

I PRODUKTION. Barbara Topsøe-Rothenborg starter optagelser i Syditalien på 'Madklubben', der er en komedie om livets efterår, om fællesskab og ikke mindst venskab. I filmens hovedroller er Kirsten Olesen, Kirsten Lehfeldt og Stina Ekblad. Der er forventet Danmarkspremiere i slutningen af 2020.

Kirsten Olesen, Kirsten Lehfeldt og Stina Ekblad spiller de tre veninder Marie, Vanja og Berling, der har kendt hinanden siden skoletiden. De tre kvinder er i deres livs efterår og slås med hver deres. Marie bliver forladt af sin mand juleaften, Berling er den evige single, som fornægter alder, mens Vanja lever i minderne om sin afdøde mand. Efter en turbulent tid beslutter de at tage på madkursus til Syditalien. Rejsen bliver dog ikke helt den tur, de havde regnet med, og de hede sydlandske aftener byder på både flirt, jalousi og sandheder, der pludselig skal på bordet. Midt i virvaret opdager de tre dog, at livet har langt mere at byde på, og at det aldrig er for sent.

Holdet begynder optagelser den 21. oktober i Apulien i Syditalien og rykker til Fyn i midten af november. 

’Madklubben’ produceres af Nina Lyng og Eva Juel Hammerich for Nepenthe Film, der tidligere har stået bag de romantiske komedier ’Simon & Malou’ og ’Noget i luften’ og senest filmatiseringerne af ’Skammerens datter’.

Filmen er støttet af Det Danske Filminstitut ved Markedsordningen og FilmFyn.

Der er forventet dansk premiere i udgangen af 2020.