Cast til Tobias Lindholms 'Efterforskningen' offentliggjort

PUBLIC SERVICE PULJEN. Optagelserne til Tobias Lindholms TV 2-serie 'Efterforskningen' er i fuld gang, og castet er netop offentliggjort. Serien ventes at få premiere på TV 2 i efteråret 2020.

Når 'Efterforskningen' blænder over skærmen på TV 2, bliver det med blandt andre Søren Malling og Pilou Asbæk i de bærende roller. 

Serien skildrer efterforskningen af mordet på den svenske journalist Kim Wall. Malling spiller drabschef Jens Møller, mens Asbæk portrætterer anklageren Jakob Buch-Jepsen. Pernilla August og Rolf Lassgård spiller Kim Walls forældre, Ingrid og Joachim Wall. Desuden medvirker Laura Christensen, Charlotte Munck, Henrik Birch, Dulfi Al-Jabouri og Anders Juul.  

Tobias Lindholm, der tidligere har stået bag film som Oscar-nominerede 'Krigen' samt 'Kapringen' og 'R', har lavet serien med fuld støtte fra både Jens Møller og Kim Walls forældre. 

"Det er med stor ydmyghed, jeg er gået ind i at skabe 'Efterforskningen'. Der følger et stort ansvar med, når man vælger at fortælle historier om voldsomme begivenheder fra den virkelige verden. Derfor er jeg mere end taknemmelig for den opbakning, jeg møder – også fra nogle af Danmarks og Sveriges dygtigste skuespillere," udtaler instruktøren.

'Efterforskningen' består af i alt seks afsnit, som er skrevet og instrueret af Tobias Lindholm. Serien produceres af Miso Film i koproduktion med Outline Film for TV 2 Danmark, SVT og Viaplay med støtte fra Public Service Puljen og Copenhagen Film Fund.