Fasandræberne stor-hitter med snigpremiere

BILLETTER. I dag mandag den 15. september starter billetsalget til den længe ventede "Fasandræberne". Efterfølgeren til biografsuccesen "Kvinden i buret" har biografpremiere den 2. oktober.

"Fasandræberne" skal udfylde nogle store sko efter biografhittet "Kvinden i buret, der blev sidste års mest sete film i de danske biografer. Det virker dog til at filmen kommer til at kunne leve op til forgængeren biograf-succes. Snigpremiererne til filmen sælger som varmt brød, og med 251 planlagte visninger og ca. 45.000 solgte snigpremiere-billetter, er filmen allerede godt på vej mod rekord.

I artiklen "I want to BOOM! open it up" i DFI's engelsksprogede webmagasin forklarer instruktør Mikkel Nørgaard, hvordan det er at følge efter super-hittet og om forskellen på de to film.

Verdens-premiere i Austin

"Fasandræberne" får verdenspremiere på Austin Fantastic Fest, der begynder den 18. september i den texanske kulturby.

"The novel behind it is much bigger in scope. It goes into a totally new environment compared to the first one" forklarer han og fortsætter:  "For sure, it does feel more ambitious than many European titles."

Læs mere om Nørgaards tanker og forventninger til den nye film, og også hvad fremtiden bringer ham af nye spændende projekter.

 

Direktør for Nordisk Film Biografdistribution, Jan Lehmann, udtaler: "Med 724.000 solgte billetter til "Kvinden i buret" hviler der naturligvis et tungt forventningspres på "Fasandræberne", men med dette helt enestående snigpremieresalg, tyder alt på, at filmen har en helt reel mulighed for at nå eller oven i købet overgå billetsalget til "Kvinden i buret"." Filmen får premiere i de danske biografer den 2. oktober.

Billetsalget er begyndt.