FILM#71 – online nu

MAGASIN. Kom bag om de fem danske film på Berlin-festivalen i Filminstituttets engelsksprogede magasin FILM, der nu er online.

Berlin-festivalen har en stærk tradition for at fejre børne- og ungdomsfilm. På årets Berlinale konkurrerer hele tre danske af slagsen, hvilket kan ses som en cadeau til dansk films stærke filmpolitiske tradition for at producere levende billeder for det unge publikum.

FILM#71 udkommer i anledning af Berlin-festivalen og byder på interviews med de tre instruktører Esben Toft Jacobsen, Rune Schjøtt og Heidi Maria Faisst, og Filminstituttets konsulent for børn og unge Rasmus Horskjær er en blandt flere stemmer, der fortæller om overvejelserne bag det at lave film til markedets mest udfordrende publikum.

Bliv klogere på de to øvrige danske film i Berlin, filmskolefilmen "Heavy Heads" og kunstnerportrættet "How Are You" om Elmgreen & Dragset, og læs om Pilou Asbæks forventninger til sin tredje rejse til filmhovedstaden, denne gang som europæisk Shooting Star-kandidat.

Berlinale 10.-20. februar

Læs FILM#71 (pdf)  

berlinale
Tags: Berlin 2011