Født til fængsel på TV 2

PUBLIC SERVICE. I dokumentarserien "Født til fængsel?" følger TV 2 tre unge mennesker, der alle har været på kant med loven og nu kæmper en sej kamp for at komme på den rigtige side af loven. Serien er støttet via Public Service Puljen.

Djoanna, Kasper og Mickey har alle levet en ungdom på den forkerte side af loven. En hård opvækst, de forkerte valg og en plettet straffeattest er blevet en klods om benet på dem og en stor forhindring på vejen mod en bedre fremtid på den rigtige side af loven.

Igennem et år har TV 2 fulgt de tre unges kamp for at komme videre i deres liv uden kriminalitet og deres forsvarsadvokat Erbil Kaya i dokumentarserien "Født til fængsel?" Første afsnit kan opleves på TV 2 Play og andet afsnit kan ses onsdag den 11. januar kl. 21.05 på TV 2.

Public Service Puljen

Public Service Puljen støtter programmer, der i et væsentligt omfang lever op til de fastsatte public service målsætninger for ordningen – originalitet, betydning og kvalitet. 

Puljen yder støtte til udvikling og produktion af dansk tv-drama og tv-dokumentar samt programmer til børn og unge inden for alle genrer. 

Læs mere.

Serien er produceret for TV 2 af Strong Productions A/S med støtte fra Public Service Puljen.

Flere midler til Public Service Puljen

Partierne bag medieaftalen for 2015-2018 indgik 6. januar en aftale om anvendelse af et engangsbeløb på 80 mio. kr. fra overskydende licensmidler fra 2015. Heraf 23 mio. kr. til en forøgelse af Public Service-Puljen i 2017 til ca. 70 mio. kr. Af de ekstra midler skal 5 mio. kr. gå til projekter, der laves i samarbejde med de regionale filmfonde.

Læs mere om aftalen.