Frelle Petersen fortsætter sin sønderjyske filmtrilogi

I PRODUKTION. Frelle Petersen følger op på Bodil-vinderen 'Onkel' med familiedramaet 'Resten af livet', der optages i Tønder kommune netop nu. Filmen produceres af Zentropa og forventes at få premiere i starten af 2022.

Frelle Petersen vandt hovedprisen ved Tokyo Filmfestival med sin anden spillefilm, 'Onkel', der også blev hædret ved den årlige Bodil-uddeling og CPH PIX. 

Nu er instruktøren klar med opfølgeren, familiehistorien 'Resten af livet', der er andet kapitel i Petersens sønderjyske filmtrilogi. Filmen optages netop nu i Tønder kommune. 

Filmen udspiller sig i og omkring den sønderjyske kommune med det stormende Vesterhav som bagtæppe. Historien følger ægteparret Maren og Egon, der lever et stilfærdigt liv i deres parcelhus med deres to voksne børn. Men familiens hverdag bliver slået ud af kurs, da de bliver ramt af en ubærlig tragedie. 

Ægteparret spilles af Mette Munk Plum og Ole Sørensen, mens Lasse Lorenzen og Jette Søndergaard indtager rollerne som de voksne børn. Søndergaard var nomineret til både en Robert og en Bodil for sin hovedrollepræstation i 'Onkel', mens hun også medvirkede i Petersens debutfilm 'Hundeliv'. 

Petersen både skriver og instruerer filmen. Jonas Bagger producerer for Zentropa med støtte fra bl.a. Filminstituttet, Den Vestdanske Filmpulje og Tønder kommune.

Der er forventet premiere i starten af 2022.