Håndtegnet adventurespil for fuld orkestermusik

SPILUDGIVELSE. I dag den 15. maj udkommer det danske spilfirma ThroughLine Games med deres første titel, 2D-adventurespillet 'Forgotton Anne'. Foruden håndtegnede animationer byder spillet bl.a. på et dansk komponeret soundtrack, indspillet af symfoniorkestret Copenhagen Phil.

I 'Forgotton Anne' har spilleren rollen som Anne, der tilsyneladende er det eneste menneske i en magisk verden af levende maskiner kaldet 'Forgottlings'. De er sammensat af alverdens glemte og mistede genstande: Gammelt legetøj, breve og enlige sokker – der nu alle længes efter at blive genopdaget. Det bliver Annes opgave at knuse et oprør, der kan forhindre Master Bonku og hende selv i at komme tilbage til den menneskelige verden.

ThroughLine Games

Det danske spilfirma Throughline Games blev oprettet i 2014. Deres første spil 'Forgotton Anne' har modtaget projektudviklingsstøtte fra DFI's Spilordning og udkommer den 15. maj 2018 til PC (Steam), PS4 og Xbox One.

Som det kan ses i traileren nedenfor, er der lagt vægt på en gennemført æstetik med håndtegnede og -animerede figurer og mellemsekvenser, ligesom spillet både blander adventure, puzzle og platformer elementer. 

Men også på lydsiden er der – som det kan høres i traileren – kælet for oplevelsen. Her har den danske komponist og violinist Peter Due komponeret og orkestreret spillets musik, der er indspillet af symfoniorkestret Copenhagen Phil. 

'Forgotton Anne' er udviklet af det nye danske spilfirma ThroughLine Games med støtte fra DFI's Spilordning. Spillet udkommer i dag den 15. maj til PC, PS4 og Xbox One.

Trailer