Hella Joof laver ny komedie

PRODUKTION. Hella Joof begynder den 14. august optagelserne til "Malta – All Inclusive" – en følsom komedie med Bodil Jørgensen, Danica Curcic og Maria Rossing.

Hella Joof begynder optagelserne til sin kommende komedie "Malta – All Inclusive" den 14. august. Optagelserne finder sted på Malta, hvor hele holdet og skuespillerne lige nu er i gang med de sidste forberedelser.

Kaotiske Ditte på 30 og hendes storesøster, den alt for fornuftige Sigrid, tager til Malta med deres mor Lise, for at fejre hendes 60-års fødselsdag. Lise er lige blevet forladt af sin mand, pigernes far, og de to søstre er ikke helt enige om, hvordan de skal få deres ulykkelige mor op af kulkælderen igen. Som ferien skrider frem, udvikler den sig til et absurd trekantsdrama, hvor søstrene stædigt kæmper om Lises kærlighed og opmærksomhed – i et virvar af charter, jalousi, familiemønstre, løgne, disco og en fingerfærdig bartender, der hedder Antonio.

Filmens tre bærende roller spilles af Bodil Jørgensen, Danica Curcic og Maria Rossing. Antonio spilles af portugisiske Diogo Infante. På rollelisten er også Carsten Bjørnlund, Mikael Birkkjær, Mia Lyhne og Rasmus Bjerg.

Mette Heeno har skrevet manuskriptet, og Mie Andreasen producerer "Malta – All Inclusive" for Happy Ending Film. Det Danske Filminstitut har givet produktionsstøtte på 6 mio. kr. via Markedsordningen. SF Film distribuerer filmen.

Der er forventet dansk premiere i efteråret 2014.