Historisk dansk aftale med Sony

DISTRIBUTION. LevelK har netop afsluttet forhandlingerne om "The Stranger Within", hvor giganten Sony opkøber alle filmens distributionsrettigheder på verdenplan.

Den danskproducerede film "The Stranger Within" er solgt til distribution i hele verden af Sony Pictures Home Entertainment. De nordiske rettigheder forhandles i øjeblikket med en dansk distributør.

"The Stranger Within" er en engelsksproget psykologisk thriller med William Baldwin og Estella Warren i hovedrollerne som et ungt ægtepar, der søger tilflugt på en afsides Middelhavsø. Den paradisiske idyl forvandles imidlertid til et mareridt, da en ung kvinde dukker op med blod på hænderne.

Bag filmen står danske Adam Neutzsky-Wulff og hans produktionsselskab Drama Deluxe.

Filmens salgsagent LevelK har netop annonceret en exceptionel aftale med Sony, som efter lange forhandlinger har opkøbt distributionsrettighederne for hele verden.

LevelK's CEO Tine Klint udtaler:

"Det er helt ekstraordinært at samarbejde med en major, blandt de største amerikanske filmstudier, om distribution af en dansk spillefilm på verdensplan. Det er fantastisk for Drama Deluxe, der har bevist, at de kan være med konkurrencemæssigt og på lige fod med amerikanske independents. "The Stranger Within" henvender sig til et kommercielt publikum, og Sony ser store indtjeningsmuligheder. Ikke kun i USA, men også i resten af verden."

Salgsaftalen gælder for alle vinduer, og filmen får blandt andet biografpremiere i Korea, imens den i USA udkommer på dvd og vod den 3. september.

"The Stranger Within" er skrevet og instrueret af spillefilmdebutanten Adam Neutzsky-Wulff og produceret i samarbejde med Michael Aoun for Drama Deluxe.