enda

Adam Neutzsky-Wulff

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Stranger Within 2013 Instruktion, Manuskript, Producer DK/Spillefilm
Store drømme 2009 Instruktion Tv-serie
2900 Happiness - Sæson 2, Afsnit 1 2008 Instruktion
2900 Happiness 2007 Instruktion, Manus, Executive producer Tv-serie
Afsked 1995 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Service Bitch 1995 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Iskolde penge 1995 Foto, Lyd DK/Dokumentarfilm
Images of life 1991 Instruktion DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.