Iqbal & Den Indiske Juvel er i optagelse

PRODUKTION. I New Delhi, Indien, er optagelserne til den tredje film i rækken om Iqbal Farooq i fuld sving ─ denne gang med instruktør Oliver Zahle ved roret.

Optagelserne til den tredje film i rækken om Iqbal Farooq er netop nu startet i New Delhi, Indien, hvor instruktør Oliver Zahle står i spidsen for filmholdet. Filmene om Iqbal er baseret på Manu Sareens populære bøger og manuskriptet er skrevet af Mikael Olsen.

Hircano Soares er tilbage i rolle som Iqbal, der denne gang skal til Indien med familien, for at overvære sin tante Fatwas udnævnelse til Vogter af Den Indiske Juvel. Turen når dog at blive aflyst for Iqbals vedkommende, som straf for at han er blevet smidt ud af skolen. Men heldigvis lykkedes det Iqbal at komme med til Indien, idet han med Tante Fatwas hjælp skal starte på en indisk skole. Bedst som overrækkelsesceremonien skal finde sted, forsvinder Den Indiske Juvel og Iqbals far bliver smidt i fængsel. Iqbal og vennerne må nu på en vild jagt gennem New Delhis gader, for at finde Den Indiske Juvel og redde sin far.

'Iqbal & Den Indiske Juvel' er produceret af Miso Film med støtte fra Det Danske Filminstitut. Miso Film producerede også de to forrige film, 'Iqbal & den hemmelige opskrift' og 'Iqbal & superchippen', der solgte hhv. over 200.000 og knap 130.000 biografbilletter. Filmen produceres i samarbejde med indiske Frames per Second Films.

'Iqbal & Den Indiske Juvel' får biografpremiere torsdag den 20. september.