Kommende dokumentarfilm

LIFE AND OTHER PROBLEMS / BIOGRAF / 21. marts

Life and other problems

Da den unge, sunde giraf Marius blev aflivet i Københavns Zoo, udløste det international furore, og Bengt Holst blev verdens mest berygtede Zoo-direktør. Men hvorfor satte Marius´ skæbne så mange følelser i gang? Det spørgsmål er udgangspunktet for Max Kestners håndholdte undersøgelse af, hvad liv overhovedet er for en størrelse. Han taler med en række forskere indenfor naturvidenskaben, og de fører ham vidt omkring på en rejse, hvor tingene på sælsom vis er forbundet - ikke af et guddommeligt stof, men af noget, der ligner.

Instruktør Max Kestner Producer Vibeke Vogel Producent Bullitt Film

LILLE TUT /DR RAMASJANG / 22. MARTS

Lille Tut bor sammen med sin kat Gato, sin storebror Hugo og sin mor og far. Og så er der Nissen, der bor i et musehul i væggen. Nissen kan trylle og hver dag inviterer han Lille Tut og Gato med ud på opdagelsesrejser i naturen. Lille Tut er altid klar til at tage med, og får lige hanket op i den lidt nervøse Gato. Sammen ta''r de alle tre glade og forventningsfulde på eventyr...

Instruktør  Maria Mac Dalland  Producer Morten Kaufmann

MIN TRO / DR ULTRA / 22. MARTS

Inst Cathrine Marchen Asmussen Producer Lise Saxstrup

Denne side indeholder en premierekalender med aktuelle danske kort- og dokumentarfilm, der har dansk premiere på enten en festival, i biografen eller på tv i den kommende tid.

Alle filmene på listen har modtaget produktions-, koproduktions- og/eller lanceringsstøtte fra Det Danske Filminstitut.

Premierelisten er vejledende og baseret på informationer, der tilgår Filminstituttet. Vi anbefaler, at man søger oplysningerne bekræftet hos filmens producent, distributør eller tv-station.

Opdateret 18-03-2024