Land of the Free til Karlovy Vary Filmfestival

FESTIVAL. Camilla Magids "Land of the Free" møder sit første internationale publikum på filmfestivalen i Karlovy Vary i Tjekkiet. Festivalen, der ruller den røde løber ud den 30. juni, regnes som en af årets toneangivende filmbegivenheder.

Camilla Magids dokumentarfilm "Land of the Free" blev hædret som bedste nordiske dokumentarfilm på CPH:DOX i marts. Nu skal filmen om tre skæbners forsøg på at overleve i et kriminelt miljø vises for et internationalt publikum. Det sker i dokumentarkonkurrencen på en af verdens ældste festivaler i Karlovy Vary i Tjekkiet, der i år løber fra 30. juni til 8. juli.

I den belastede bydel South Los Angeles følger vi tre personer, som kæmper en daglig kamp for at holde sig fri af kriminalitet. Der er utallige forhindringer for den unge dreng, der vokser op blandt bandemedlemmer, eller den 17-årige teenager og nybagte far, hvis eneste job på cv'et er narkohandler, eller den 42-årige mand, der har siddet i fængsel hele sit voksne liv og nu skal starte forfra i en forandret verden.

Camilla Magid er uddannet fra den uafhængige filmskole Super16 i 2010. Hun var nomineret til en Bodil og vandt prisen for bedste lyd på CPH:DOX for sin første lange dokumentarfilm "Sort hvid dreng", der handler om drengen og albinoen Shida, der går på en engelsksproget kostskole i Tanzania.

"Land of the Free" er produceret af Heidi Elise Christensen og Signe Byrge Sørensen for Final Cut for Real med støtte fra blandt andet Det Danske Filminstitut.

Karlovy Vary Filmfestival 30. juni – 8. juli 2017


Se trailer