Mille Dinesen og Troels Lyby i ny gyser

PRODUKTION. Bo Mikkelsen begynder optagelserne til sin første spillefilm "Sorgenfri" i slutningen af juli 2014.

Instruktør og manuskriptforfatter Bo Mikkelsen spillefilmdebuterer med "Sorgenfri", der handler om en familie på fire, hvis liv tager en drastisk drejning, da en mystisk virus bryder ud i byen. Fra den ene dag til den anden handler det for familien om rå overlevelse, og spørgsmålet er, om deres sammenhold er stærkt nok til at klare sig igennem krisen.

Bo Mikkelsen bor selv i den lille nordsjællandske by Sorgenfri, hvor filmen bliver optaget. Han står bag en række prisvindende kort- og novellefilm.

"Jeg er så stolt af, at vi har sikret os så stærke navne på rollelisten og glæder mig ekstremt meget til at komme i gang. "Sorgenfri" er en gyserfilm, som fokuserer på det helt nære, på familien, naboerne og vennerne på en lille villavej i Sorgenfri. Det handler om, hvad der sker når alt, vi tager for givet, pludseligt bliver taget fra os. Hvad bliver vi forvandlet til, når vi bliver presset til det yderste?" fortæller Bo Mikkelsen.

Filmens voksenroller spilles af Mille Dinesen og Troels Lyby. I de øvrige roller ses blandt andet Benjamin Engell og Marie Boda.

"Sorgenfri" bliver produceret af Sara Namer for Meta Film med 8,5 mio. kr. i produktionsstøtte fra Det Danske Filminstitut ved filmkonsulent Rasmus Horskjær.