Min søsters børn rejser til Canada

PRODUKTION. På torsdag begynder optagelserne Niels Nørløvs "Min søsters børn og guldgraverne" on location i Canada med et helt nyt cast.

Der kommer nye ansigter på plakaten til den næste "Min søsters børn og Guldgraverne". Ud over fem nye børn medvirker også Rasmus Botoft som Onkel og Lærke Winther som Fru Flinth samt Zlatko Buric, Laura Drasbæk, den svenske Hollywood-skuespiller Bo Svensson og en 300 kg. stor bjørn.

I filmen opdager børnene ved et tilfælde, at deres tipoldefar udvandrede som guldgraver til Canada, og at de stadigvæk har familie derovre. De kommer i kontakt med en grandtante, som inviterer dem på besøg. Der venter dem en sand skattejagt i den spektakulære canadiske vildmark, hvor der både findes farlige dyr og skurkagtige guldgravere. Undervejs får de selskab af ingen ringere end Fru Flinth, som fortsat har et særdeles godt øje til Onkel.

Bag kameraet er der også kommet nye kræfter til. Instruktionen er lagt i hænderne på Niels Nørløv, og Claudia Boderke har lavet manuskript til sin første min søsters børn-film, sammen med Lars Mering og Michael Obel.

Producer Michael Obel, som også står bag de tidligere film i serien, er glad for sit nye hold og glæder sig til at starte optagelser i Canada:

"Vi har fået et vidunderligt hold som vi er meget stolte af. Både foran og bag kameraet. Nu glæder vi os til at kommer i gang. Canada kommer til at udgøre en fantastisk kulisse til filmen, og jeg tør godt love, at der bliver masser af eventyr, fart over feltet, action og grin for hele familien."

"Min søsters børn og guldgraverne" bliver produceret af Obel Film og har et samlet budget på 27 mio. kr. og er støttet med 6,8 mio. kr. fra Det Danske Filminstituts Markedsordning.

Der er dansk biografpremiere 29. januar 2015.