Nyt ungdomsdrama En-to-tre-NU!

STØTTE. Barbara Rothenborg instruerer filmatiseringen af Jesper Wung-Sungs ungdomsroman "En-to-tre-NU!", der får premiere 4. maj.

Barbara Rothenborg har startet optagelserne på sin tredje spillefilm, ungdomsdramaet "En-to-tre-NU!", som er en filmatisering af Jesper Wung-Sungs populære roman fra 2001. 

"En-to-tre-NU!" handler om den første rigtige, men også umulige kærlighed. Jeppe på 17 år og Cecilie på 16 år er nyforelskede, men ved begge, at deres kærlighed er på lånt tid, da Cecilie har kræft. De ved, at de må nyde hvert sekund, for måske bliver det deres sidste sommer sammen. Men det, de føler for hinanden, bliver om muligt endnu stærkere af døden, der som en skygge ånder dem i nakken. Døden er imod deres blomstrende følelser. Men at leve er at turde dø, så det unge par tager chancer med livet og udfordrer skæbnen både med humor og sorg. De vil leve her og nu.

Hovedrollerne som Jeppe og Cecilie spilles af Jeppe Nikolaj Groth, som blandt andet har spillet den yngste søn i "Rita", og debutanten Clara Rosager. Derudover medvirker Laura Bach, Kasper Leisner, Rasmus Hammerich, Susanne Storm, Jens Jørn Spottag og Lukas Løkken.

Barbara Rothenborg har blandt andet instrueret den amerikanske udgave af "Kærlighed ved første hik", "The First Time", "Krummerne – alt på spil" og serien "Sjit Happens".

Torvald Lervad har skrevet manuskript, Henrik Kristensen er fotograf og Lars Wissing klipper. Optagelserne foregår i Svendborg, Odense, København og på Gran Canaria.

"En-to-tre-NU!" er produceret af Regner Grasten for Regner Grasten Film. Det Danske Filminstitut støtter produktionen gennem Markedsordningen. Filmen er desuden støttet af TV 2 og FilmFyn.

"En-to-tre-NU!" har premiere den 4. maj 2016.

Tags: En to tre nu