Plakat og trailer til Miraklet

LANCERING. Se traileren og plakaten til Simon Stahos "Miraklet" med Sonja Richter, Ulrich Thomsen og Peter Plaugborg i de bærende roller. Filmen får dansk premiere den 22. maj.

I "Miraklet" befinder vi os i et lille puritansk landsbysamfund. Engang var Johanna egnens bedste danser. Men det er 25 år siden, og i dag sidder hun lænket til en kørestol og lever et lidenskabsløst liv med sin mand, den stærkt troende præst Erik, og deres søn som hun elsker højere end alt andet. Hendes liv rystes imidlertid, da hun en dag står ansigt til ansigt med den eneste mand, hun nogensinde har næret ægte kærlighed til – hendes tidligere dansepartner Jakob, der vender tilbage til barndomsbyen for første gang i en menneskealder. Følelserne blusser op igen, og med ét står Johanna overfor et umuligt valg: Hun må vælge mellem sin familie og den mand hun elsker.

Ved filmens verdenspremiere på Montreal World Film Festival sidste år vandt Peter Plaugborg prisen for Bedste Mandlige Skuespiller for sin præstation som den stærkt troende ægtemand og præst Erik. Rollen som Johanna spilles af Sonja Richter, mens rollen som hendes tidligere dansepartner og store kærlighed Jacob spilles af Ulrich Thomsen.  

"Miraklet" er instrueret af Simon Staho og produceret af Jonas Frederiksen for Zentropa med støtte fra Det Danske Filminstitut.

"Miraklet" har dansk premiere den 22. maj.

Trailer

Tags: Miraklet