Premiere på Dan Dream

PREMIERE. Casper Christensen og Frank Hvam står bag den nye komedie "Dan Dream". Filmen kan ses i de danske biografer fra torsdag den 30. marts.

I starten af 1980’erne kaster entreprenøren Thorkild sig over et revolutionerende projekt. Der er ikke mange, der tror på det, men han får samlet et broget team af specialister til at hjælpe sig. Da hele holdet rykker til provinsen for at starte op, begynder problemerne for alvor. For ingen er klar til en mand med Thorkilds store armbevægelser. Han trodser alligevel janteloven og sætter alle kræfter ind på at lykkes med sit visionære projekt – at udvikle verdens første elbil.

Casper Christensen og Frank Hvam har skrevet manuskript til filmen og udfylder selv to af de bærende roller. Udover dem er navne som Mia Lyhne, Peter Gantzler, Lars Hjortshøj, Magnus Millang og Niclas Vessel Kølpin at finde på rollelisten.

"Dan Dream" er Jesper Rofelts debut som spillefilmsinstruktør og er produceret af Jesper Zartov for Nutmeg Movies med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Dandream_plakat_Low-4